5 Iunie 2015 publicat în Horoscop 80 share-uri

Celtii aveau obiceiul de a celebra ritmul naturii si erau atenti la mediul inconjurator, in functie de anotimpul pe care il traversau. Pentru ei, fiecare luna plina vorbea despre o personalitate anume. Ei au un zodiac al copacilor, unul al lunii si unul al animalelor. Zodiacul animalelor este bazat pe animalul care este cel mai proeminent intr-o anumita luna. Iata descrierea personalitatii fiecarui semn zodiacal, la celti.

Pitulice (10 Iunie - 7 Iulie)

Acest semn zodiacal celtic este asociat cu prospetimea, cu deschiderea fata de noi intelesuri ale vietii si cu o dispozitie luminoasa. Sunt in mod natural persoane foarte grijulii fata de familie si prieteni. Sunt persoanele pe care oricine si le doreste in preajma in perioade de criza. De asemenea, persoanele nascute in zodia aceasta celtica stiu cum sa se auto-motiveze si au un simt ridicat al responsabilitatii. Ei cauta echilibrul si energia buna in orice fac si oriunde ar fi.

Foto: Shutterstock.com; femei celtica pe cal

Cal (8 iulie – 4 august)

Calul este exuberant, expansiv si puternic. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt in mod natural competitive si determinate. Au un al saselea simt cand vine vorba despre strategie si stiu sa isi manifeste autoritatea fata de ceilalti. Sunt in acelasi timp persoane sociabile care adora sa se afle intre prieteni cu buna-dispozitie. Persoanele nascute in aceasta zodie se descurca excelent in pozitii de conducere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Somon (5 august – 1 septembrie)

Somonul se scufunda adanc in sine insusi, unde isi gaseste inspiratie si viziuni luminoase. Aceste persoane au o fire meditativa si intuitiva. Au perspectiva inteleapta asupra vietii si de aceea se manifesta in moduri artistice. Sunt persoane sclipitoare in adevaratul sens al cuvantului si foarte inteligente, ele stiu cum sa obtina ceea ce vor, indiferent de conditii.

Citeste si: Horoscopul AUREI ASTRALE: Ce culoare are aura ta?

Horoscop 2016: Previziuni astrologice complete pentru fiecare zodie!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri