5 Iunie 2015 publicat în Horoscop 80 share-uri

Celtii aveau obiceiul de a celebra ritmul naturii si erau atenti la mediul inconjurator, in functie de anotimpul pe care il traversau. Pentru ei, fiecare luna plina vorbea despre o personalitate anume. Ei au un zodiac al copacilor, unul al lunii si unul al animalelor. Zodiacul animalelor este bazat pe animalul care este cel mai proeminent intr-o anumita luna. Iata descrierea personalitatii fiecarui semn zodiacal, la celti.

Vulpe (18 martie – 14 aprilie)

Vulpea este un semn al senzualitatii, al feminitatii. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt inteligente, stralucitoare si pline de umor, in acelasi timp au o timiditate innascuta. Sunt persoane foarte creative care ii ajuta pe toti sa isi gaseasca farmecul personal si pofta de viata. Au o energie vibrationala ridicata si sunt persoane curajoase care indraznesc sa isi asume riscuri in viata lor.

Foto: Shutterstock.com; femeie, femeie celtica

Taur (15 Aprilie – 12 Mai)

Sunt pesroane puternice, iubitoare si foarte stabile. Poti avea incredere in cei nascuti in zodia celtica a Taurului. Te poti intoarce oricand la un taur atunci cand ai nevoie de brate calde pentru o imbratisare si un sfat bun. Sunt de asemenea persoane foarte intuitive si din aceasta pricina pot fi uneori neintelese de catre cei din jur. Pot sa reactioneze uneori cu prea multa incapatanare, dar daca reusesc sa se deschida, atunci pot vedea lumea multiperspectival.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cal de mare (13 mai – 9 iunie)

Acest semn Celtic este un semn al flexibilitatii si energiei vitale.
Calul de mare este persoana pe care vrei sa te bazezi in chestiuni de afaceri, pentru ca se pricepe de minune in activitati administrative si este o persoana foarte inteligenta. Persoanele nascute in acest semn au mintea atat de agera incat uneori sunt greu de urmat. Au un stil versatil, le place sa experimenteze tot felul de lucruri noi. Calutilor de mare le place sa fie in centrul atentiei si sa fie adorati.

Citeste si: Horoscopul AUREI ASTRALE: Ce culoare are aura ta?

Horoscop 2016: Previziuni astrologice complete pentru fiecare zodie!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri