Luna plina in Sagetator ne va vizita in data de 2 Iunie, iar acest eveniment astrologic este o reamintirea a faptului ca viata noastra, in acest moment este perfecta exact asa cum este!

Luna plina in Sagetator vorbeste despre acceptare

Trecem printr-o perioada cand, desi, noile inceputuri de obicei sunt inspaimantatoare, de data aceasta, daca suntem atenti la noi insine, le putem accepta cu mult mai multa maturitate.

Luna plina in Sagetator vorbeste despre acceptare si despre deschiderea catre reoranduiri ale vietii. Pentru multi dintre noi se deschid noi si noi posibilitati, poate o noua iubire, poate un nou job, sau poate schimbarea rezidentei. Important este sa imbratisam transformarile, accpetand si bucurandu-ne de momentul prezent exact asa cum este el. Universul nu ne-ar trimite nimic din cele pentru care nu am fi pregatiti. Si mai trebuie sa stim ca, intamplarile din viata noastra sunt moduri prin care universul ne comunica si ne atrage atentia spre lucruri pe care le avem de invatat, spre dezvoltarea spirituala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!
  • Sagetatorul este un semn al optimismului, al vitalitatii si al bunelor intentii. Orice incepeti in aceasta perioada va fi sprijinit de ordinea universala, datorita energiei pozitive pe care o poarta cu sine acest semn.

Aceasta luna plina se petrece chiar in mijlocul unei perioade cu Mercur retrograd. Foarte multe persoane ca mercur retrograd are in mod necesar o influenta negativa asupra activitatilor noastre. Dar mesajul lui Mercur retrograd este cu totul si cu totul altul. El ne cere sa incetinim putin ritmul, sa patrundem mai adanc in interiorul nostru. Dar Luna Plina in Sagetator ne arata ca e momentul sa pasim pe un nou drum. Sunt zile reconfortante si incarcate de optimism.

De asemenea, din punct de vedere astrologic, Venus este foarte activ in acest moment, reactivand dorinte de dragoste sau romantism. Suntem pe deplin sprijiniti in aceasta perioada sa ne traim visurile de iubire.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Ni se cere sa nu ne infranam sentimentele, sa ne ascultam inima si sa imbratisam ceea ce simtim.
Urmati-va chemarile si lasati-va sa cadeti in iubire! - „Luna plina este un moment al fericirii, cand trebuie sa ne depasim limitarile, cand treuie sa imbratisam schimbarile si da sa ne aruncam cu capul inainte, spre cautarea divinului” – Autor necunoscut

Idei via Elephant Journal


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri