28 Mai 2015 publicat în Horoscop 1094 share-uri

Sunt femeile alfa ale Horoscopului, de care lumea are nevoie pentru evolutie si transformare. In aceste femei regsim arhetipurile unor zeite sau ale eroinelor din toate culturile lumii si iata de ce, ar trebui sa ne consideram fericiti daca o astfel de femeie capabila face parte din anturajul nostru.

Sagetator

Succesul femeii sagetator se datoreaza unei intuitii foarte bine dezvoltate in timp. Este o femeie care iubeste libertatea si poate fi adesea acuzata ca este usor aroganta cu cei din jur.

Foto Shutterstock.com; femeie puternica

O alta calitate care o ajuta sa avanseze rapid in cariera este mobilitatea si ambitia care o determina sa muneasca foarte mult si sa nu se lase pana nu isi indeplineste toate obiectivele.

Este o femeie care isi respecta principiile si nu le incalca pentru nimic in lume. Deschiderea la nou si curiozitatea o ajuta sa afle cat mai multe lucruri din cat mai multe domenii si sa stie cate putin din toate ceea ce reprezinta un plus pentru toate situatiile in care se poate afla.

Chiar daca pare o femeie distanta la prima vedere, femeia sagetator are un suflet cald si o inima mare cu care isi impreisoneaza mereu prietenii si familia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

foto prima pagina: femeie zambind, shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri