Oh! Astrele au chef serios „de joaca” in aceasta perioada. Se intampla lucruri intense si importante din punct de vedere astronomic dar, pentru oamenii deschisi sa vada lumea din mai multe perspective, se intampla lucruri importante chiar si din punct de vedere astrologic.

Pe timpul Eclipsei Totale de Luna Rosie in Balanta, energia focului se va amplifica. Acesta este un timp al perfectionarii si al reinvetarii. Este un timp al iubirii profunde si al calibrarii la pace interioara si vibratie pozitiva.

Acest fenomen astrologic este considerat a fi Poarta catre Iubire si Unitate. In aceasta perioada, orice iti cauzeaza durere si suferinta, are nevoie de un singur raspuns si acesta este IUBIREA. Ofera-ti tie insuti mai multa iubire si atemtie, ofera celor din jurul tau apreciere si disponibilitate. Intelegere si compasiune… Auto-acceptarea tuturor modurilor cum se manifesta personalitatea noastra este primul pas catre mai bine… Eclipsa in Luna Rosie iti da acest semnal important.

Iti recomandam si: Scrisoare deschisa catre mine insami: 10 lucruri importante. Sa nu le uiti, te rog, in vremurile grele!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri