19 Martie 2015 publicat în Horoscop 89 share-uri

Chiar daca fiecare zodie a horoscopului are propriile secrete pentru a-si prelungi tineretea si la batranete, iata un top 3 al zodiilor care stiu sa imbatraneasca cel mai frumos:

Indiferent de varsta, Scorpionii au o minte activa pe care incearca sa si-o mentina astfel pe termen cat mai lung. Vor sa faca cat mai multe lucruri indiferent de varsta si se implica in activitati diverse. Se simt extrem de bine in pielea lor la orice varsta si au incredere in ei si in capacitatile lor. Le place sa se simta si sa se faca utili celor din jurul lor chiar si la varste considerabile.

Gemeni

Foto: zodia Gemeni, Shutterstock

Nativii Gemeni au atitudinea potrivita fata de viata si nu intampina probleme in a-si asuma varsta pe care o au. Nu se tem sa imbatraneasca fiindca pentru ei batranetea este parte fireasca din viata. Cu toate acestea, isi doresc sa imbatraneasca frumos si au grija de trupul si de alimentatia lor. Iubesc miscarea fizica si opteaza intotdeauna pentru o dieta echilibrata. Incearca pe cat posibil sa tina stresul la distanta intrucat il considera direct raspunzator pentru accelerarea procesului de imbatranire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nativii Gemeni stiu foarte bine ce anume ii face fericiti si stiu la fel de bine ca mentinerea starii interioare de fericire este cea care ii determina si sa isi mentina spiritul tanar. Iubesc sa faca lucruri care ii fac sa se simta bine, dar si sa descopera altele noi, se inconjoara de oameni pozitivi, cu idei care ii stimuleaza intelectual. Incearca sa atinga echilibrul in viata si sa dezvolte relatii de calitate, in care sa se simta impliniti.

Foto homepage: Femeie matura, femeie frumoasa @Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri