Vesti nemaipomenite! Anul 2015 va fi unul bun pentru noi toti, datorita influentei pozitive pe care o exercita Jupiter, planeta cu cea mai darnica energie. In mod special zodiile de pamant si de foc vor profita de acest tranzit spectaculos, dar in general, 2015 va fi un an cu mult mai bun decat cel abia incheiat, pentru noi toti.

: Cel mai bun an pentru cariera de pana acum!

Ceea ce este cel mai important de retinut pentru persoanele din Scorpion cu privire la darurile lui 2015 este succesul in cariera. Saturn isi termina tranzitul defavorabil, lasand loc unei adevarate infloriri in cariera pentru toti cei din zodia Scorpion.

Este unul dintre cei mai importanti ani in ceea ce priveste cariera. Jupiter se va afla acum in casa a 11-a a Scorpionului, adica sectorul recompenselor si al reusitelor. Jupiter este planeta care ofera din plin si niciodata nu ia inapoi. Bucura-te si pregateste-ti aripile pentru acest nou an fulminant si pozitiv din multe puncte de vedere.

In dragoste, sfarsitul lui fenruarie 2015 si intreaga luna martie vor fi foarte pozitive pentru voi. Puteti intalni pe cineva nou sau va veti solidifica relatia de iubire prezenta. Profita de Neptun in casa iubirii. Foarte putini oameni pot experimenta asemenea sentimente, pentru ca lui Neptun ii trebuie 169 de ani sa isi completeze tranzitul in jurul Soarelui…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Din data de 11 august, Jupiter va intensifica relatiile bune cu toti cei apropiati. Asa ca, pregatiti-va pentru un an excelent!

Iti recomandam si:

Numerologie 2015: Previziuni in dragoste, cariera si bani in functie de Numarul Personal pentru 2015

Horoscop: Viata sentimentala a zodiilor in 2015

Horoscopul Tarotului pentru 2015


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri