Vesti nemaipomenite! Anul 2015 va fi unul bun pentru noi toti, datorita influentei pozitive pe care o exercita Jupiter, planeta cu cea mai darnica energie. In mod special zodiile de pamant si de foc vor profita de acest tranzit spectaculos, dar in general, 2015 va fi un an cu mult mai bun decat cel abia incheiat, pentru noi toti.

Horoscop 2015 Balanta: Anul iubirii si al noilor prietenii

In ceea ce le priveste pe nativele si nativii din Zodia Balantei, anul 2015 are vesti excelente in materie de iubire. Da, trebuie sa crezi acest lucru, chiar daca in ultimi ani ai intampinat tot felul de dificultati in sectorul iubirii. Luna plina din data de 18 februarie 2014 se va pozitiona chiar in casa Romantismului, Iubirii si creativitatii pentru balante, favorizand inca de la inceputul sau, un an nemaipomenit in materie de iubire.

Jupiter, planeta care daruieste cele mai bune momente din viata noastra se afla in casa a 11-a a balantelor, casa prietenie si a relatiilor. In acest an iti vei face noi prieteni care te vor inspira si sprijini. In luna iunie te poti concentra mai bine si cu succes asupra carierei. Data de 2 noiembrie va fi una speciala si importanta pentru iubire si romantism. Sa profiti de ea!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Venus, planeta ta iti va aduce multa putere din data de 8 Noiembrie si pana in Decembrie, la sfarsitul lui 2015 iar in luna Septembrie iti amplifica magnetismul personal si iti imbunatateste relatiile apropiate.

Iti recomandam si:

Numerologie 2015: Previziuni in dragoste, cariera si bani in functie de Numarul Personal pentru 2015

Horoscop: Viata sentimentala a zodiilor in 2015

Horoscopul Tarotului pentru 2015


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri