Vesti nemaipomenite! Anul 2015 va fi unul bun pentru noi toti, datorita influentei pozitive pe care o exercita Jupiter, planeta cu cea mai darnica energie. In mod special zodiile de pamant si de foc vor profita de acest tranzit spectaculos, dar in general, 2015 va fi un an cu mult mai bun decat cel abia incheiat, pentru noi toti.

Horoscop 2015 Fecioara: Cel mai norocos semn in 2015!

Si Fecioarele au parte de un 2015 extraordinar. Intrati in actiune chiar de la inceput cu manifestari spectaculoase in iubire. :)

Poate sunteti tentati sa credeti ca norocul se arata in forme mai comune cum ar fi banii, dragostea, oportunitatile de angajare, etc. Dar de fapt, tranzitia lui Jupiter pana in 11 august in casa a 12-a (Casa Constiintei colective) a Fecioarelor, va arata ca spiritul si lumea ta interioara sunt cele care genereaza buan functionare a tuturor celorlalte aspecte din viata ta! Din data de 11 august, Jupiter va intra chiar in Zodia Fecioarei, ceea ce semnifica inceputul unui nou ciclu.

Daca te-ai nascut in Zodia Fecioarei, sau ascendentul tau este in Zodia Fecioarei, atunci vei observa cum din acest moment, aspectele vietii tale se vor extinde si vor fi mult mai bine evidentiate. Veti deveni mai expansivi, mai exuberanti, mai plini de viata si mai creativi. Mai increzatori. August 26 este de asemenea o data importanta pentru tine. Incearca sa faci ceva deosebit in acea zi, ceva in care ai investit mult.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Iti recomandam si:

Numerologie 2015: Previziuni in dragoste, cariera si bani in functie de Numarul Personal pentru 2015

Horoscop: Viata sentimentala a zodiilor in 2015

Horoscopul Tarotului pentru 2015


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri