Vesti nemaipomenite! Anul 2015 va fi unul bun pentru noi toti, datorita influentei pozitive pe care o exercita Jupiter, planeta cu cea mai darnica energie. In mod special zodiile de pamant si de foc vor profita de acest tranzit spectaculos, dar in general, 2015 va fi un an cu mult mai bun decat cel abia incheiat, pentru noi toti.

Horoscop 2015 Leu: Este anul Leilor!

Anul 2015 este cel mai bun pentru nativii din Zodia Leu. Bucurati-va, fiti optimisti, profitati de toate darurile sale nemaipomenite.

Cu ce sa incepem? Anul incepe cu Jupiter tranzitand chiar Zodia Leu – acesta va fi un an al evolutiei personale. Jupiter cva traversa zodia ta pana in data de 11 August 2015! La fiecare 12 ani, Jupiter traverseaza zodia ta, astfel incat 2015 va fi un an foarte special si norocos pentru tine. Cand Jupiter se afla in semnul tau, ai cea mai mare sansa sa descoperi cea mai profunda si autentica iubire!
Anul acesta, oamenii pe care ii vei intalni vor fi importanti pentru viitorul tau. 31 Martie- 11 aprilie este una deosebit de importanta in ceea ce priveste cariera ta.

Marte va energiza casa recunoasterilor si premiilor in ceea ce te priveste. De asemenea, anul acesta in data de 11 august vei intra in cel mai important ciclu financiar pe care l-ai avut in ultimii 10 ani!
Dragi Lei, daca anul acesta veti reusi sa va organizati si sa va stabiliti prioritati, anul va fi unul extraordinar pentru voi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iti recomandam si:

Numerologie 2015: Previziuni in dragoste, cariera si bani in functie de Numarul Personal pentru 2015

Horoscop: Viata sentimentala a zodiilor in 2015

Horoscopul Tarotului pentru 2015


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri