Vesti nemaipomenite! Anul 2015 va fi unul bun pentru noi toti, datorita influentei pozitive pe care o exercita Jupiter, planeta cu cea mai darnica energie. In mod special zodiile de pamant si de foc vor profita de acest tranzit spectaculos, dar in general, 2015 va fi un an cu mult mai bun decat cel abia incheiat, pentru noi toti.

Foto: Shutterstock.com; femeie, planete, Univers

Horoscop 2015 Rac: Un an bun pentru finante

Pe cei nascuti in Zodia Rac ii asteapta un an nemaipomenit in ceea ce priveste finantele. Este cel mai bun din ultima decada. Iat deci, un motiv bun de bucurie pentru 2015.

Pana in data de 11 august 2015, posesiunile financiare si propria valoare vor continua sa creasca. De asemenea se va manifesta si dorinta ta de stabilitate si incredere. Pur si simplu simti ca meriti mai mult, astfel incat actionezi in acest sens cu mai multa determinare si incredere de sine. Pozitia planetelor iti este favorabila.

De asemenea, Anul 2015 iti va aduce relatii mult mai bune cu cei din jur, cu cei apropiati, cu familia si prietenii. Vei simti mai multa generozitate, vei actiona cu mai multa pozitivitate si compasiune. Oferind, primesti! Anul este bun si pentru calatorii. Pregateste-te pentru noi, fulminante aventuri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iti recomandam si:

Numerologie 2015: Previziuni in dragoste, cariera si bani in functie de Numarul Personal pentru 2015

Horoscop: Viata sentimentala a zodiilor in 2015

Horoscopul Tarotului pentru 2015


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri