Vesti nemaipomenite! Anul 2015 va fi unul bun pentru noi toti, datorita influentei pozitive pe care o exercita Jupiter, planeta cu cea mai darnica energie. In mod special zodiile de pamant si de foc vor profita de acest tranzit spectaculos, dar in general, 2015 va fi un an cu mult mai bun decat cel abia incheiat, pentru noi toti.

Horoscop 2015 VARSATOR: Bani si Stabilitate

Anul 2015 va fi unul dintre cele mai bune din punct de vedere financiar, pentru persoanele din Varsator, mai mult decat pentru oricare alta zodie! Primesti cele mai bune vesti posibile in ceea ce priveste cariera!

Pana in data de 11 august 2015, varsatorii vor avea o perioada foarte buna si in ceea ce priveste parteneriatele. Relatiile tale cu toti cei din jur se vor imbunatai si vor intra pe o panta a succesului si fericirii. De asemenea, este posibil sa intalnesti si o persoana mult mai potrivita tie anul acesta. Uneori, transitul special al lui Jupiter aduce cu sine eliberarea de o relatie care nu iti facea bine, in forma unei intalniri cu altcineva. Daca este cazul, aceasta se va dovedi aproape o bine-cuvantare. Pana in iunie, Uranus, planeta ta face un parteneriat deosebit cu Jupiter care este in mod special benefic relatiilor tale de prietenie, venitului, afacerilor si jobului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Va fi un an cu mult mai multe oportunitati, cu mai mult succes si mult mai fericit decat cei precedenti pentru varsatori. Asa ca… priviti cu optimism anul 2015!

Iti recomandam si:

Numerologie 2015: Previziuni in dragoste, cariera si bani in functie de Numarul Personal pentru 2015

Horoscop: Viata sentimentala a zodiilor in 2015

Horoscopul Tarotului pentru 2015


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri