Vesti nemaipomenite! Anul 2015 va fi unul bun pentru noi toti, datorita influentei pozitive pe care o exercita Jupiter, planeta cu cea mai darnica energie. In mod special zodiile de pamant si de foc vor profita de acest tranzit spectaculos, dar in general, 2015 va fi un an cu mult mai bun decat cel abia incheiat, pentru noi toti.

Horoscop 2015 Capricorn: Surprize nemaipomenite in Cariera si Camin!

Persoanele din Zodia Capricorn vor avea de asemenea un an nemaipomenit si mai ales in aspectele ce privesc Cariera si Casa.

Acest an iti va aduce un job la care ai visat de multa vreme sau iti va deschide noi si noi posibilitati. Astrele iti intind un covor rosu in ceea ce priveste cariera si stralucirea in societate. De asemenea se anunta o zi nemaipomenita in ceea ce priveste finantele - 11 Octombrie 2015.

In materie de iubire, Venus nu isi mai exercita influenta asupra zodiei tale, dar nu trebuie sa iti faci griji. Cel mai bun moment pentru iubire, in ceea ce te priveste va fi perioada 1 iulie – 11 Octombrie.
Tot data de 11 octombrie va avea un rol important pozitiv si in ceea ce priveste finantele pentru persoanele nascute in Zodia Capricorn. Jupiter va comunica cu Pluto, in casa posesiunilor pentru tine.
Capricornii vor avea deci un an excelent in aspectele ce privesc cariera, calatoriile si finantele! Bucura-te de 2015!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iti recomandam si:

Numerologie 2015: Previziuni in dragoste, cariera si bani in functie de Numarul Personal pentru 2015

Horoscop: Viata sentimentala a zodiilor in 2015

Horoscopul Tarotului pentru 2015


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri