Cu un banal calcul numerologic, poti afla ce iti rezerva anul 2015 pe plan sentimental, profesional si financiar!

Anul personal 7 pentru 2015

2015 va fi pentru tine un an al implinirii si al recompenselor, un an care te va pregati pentru ceea ce te asteapta in viitor. In acelasi timp, 2015 te va invita la reflectie si introspectie, dar iti va intensifica totodata dorinta de a te cunoaste mai bine spiritual si de a te bucura de propria companie. Energia dragostei va fi insa cea care iti va dinamiza si revigora anul. Pentru tine, 2015 va fi un an imbelsugat si in idei, posibilitati, evolutii. El vine totodata la pachet si cu o lectie: chiar daca depui toate eforturile in acest sens, sunt unele lucruri care nu pot fi schimbate. Schimba ceea ce sta in puterea ta si treci peste ceea ce nu depinde de tine. Incearca sa accepti acest lucru ca atare si sa mergi mai departe. Iti poti schimba propriul comportament, dar in cele mai multe cazuri nu poti schimba si comportamentul altora.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Anul personal 8 pentru 2015

2015 inseamna pentru tine progres si recunoastere mai ales in domeniul financiar. Karma joaca si ea un rol important in acest sens caci este timpul sa culegi roadele a ceea ce ai semanat. Nu este cazul sa te concentrezi asupra banilor, caci acestia vor veni din diverse surse, ci asupra a ceea ce ai putea realiza in acest an. Indiferent ca ne referim la proprietati imobiliare sau doar idei, lunile sfarsitului de an sunt de bun augur pentru cei care le cumpara/ vand. 2015 te va inspira si in luarea celor mai bune decizii pe plan personal.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri