Cu un banal calcul numerologic, poti afla ce iti rezerva anul 2015 pe plan sentimental, profesional si financiar!

Anul personal 5 pentru 2015

Pentru tine, 2015 va fi cu siguranta anul schimbarii si al transformarii si te va obliga sa iti restructurezi anumite sectoare ale vietii tale. Intri intr-o noua faza a vietii tale in care experientele noi sunt aduse in lumina reflectoarelor. Trebuie sa fii flexibil si deschis schimbarii pentru a putea imbratisezi lucrurile noi care tot apar in viata ta. Schimbarea poate aduce cu ea schimbarea stilului de viata sau mutarea intr-o alta zona, poate oras. Pe plan emotional, iubirea este infloritoare si duce la sudarea legaturilor in cazul relatiilor stabile. Evita insa sa te lasi prins in ceva ce ar putea sa iti complice viata emotionala in urmatorii ani.

Anul personal 6 pentru 2015

Anul 2015 va fi un an plin pentru tine, un an care te provoaca sa gasesti armonia in toate, dar si sa schimbi egoismul cu daruirea de sine. Cuvantul cheie al anului va fi responsabilitate. Accentul cade in special asupra relatiei cu familia, dar si asupra responsabilitatii tale asumate de a face tot ce iti sta in putinta pentru a le asigura starea de bine. Vestea cea mai buna este ca 2015 va fi pentru tine un an excelent in ceea ce priveste afacerile. Promovarile sau maririle de salariu nu sunt nici ele excluse desi pot veni la pachet cu o crestere a responsabilitatilor. Daca apar unele schimbari in viata ta, acestea vor fi cu precadere pe plan sentimental unde vei fi nevoit sa revizuiesti, sa refaci, sa vindeci, sa te desprinzi si sa lasi sa plece de tot daca este cazul. Un an personal 6 poate insemna fie casatorie, fie despartire/ divort.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri