Cateva dintre zodii sunt rasfatate de catre astre in acest an si isi vor imbunatatii considerabil castigurile financiare.

Berbec

Primele luni ale anului sunt favorabile dezvoltarii sectorului financiar in ceea ce priveste nativele zodiei berbec. Februarie, martie si aprilie se anunta foarte benefice din acest punct de vedere, insa si munca este pe masura.

Ultima perioada a fost ceva mai solicitanta si limitata in acelasi timp din punct de vedere financiar, insa odata cu dezvoltarea acestui aspect se aduna si mult stres si agitatie la locul de munca si in viata profesionala.

foto: femeie tanara, Shutterstock

O alta perioada benefica pentru cresteri financiare este a doua jumatate a anului, dupa o vacanta bine meritata in care bateriile s-au incarcat si energia a revenit la cote maxime. In linii mari, este un an bun pentru nativele zodiei berbec in ceea ce priveste finantele.

Gemeni

In ultimii ani, nativele zodiei gemeni s-au cam stramtorat in ceea ce priveste finantele din diverse motive de lipsa de organizare. Unul dintre cele mai mari obiective pentru noul an este stabilirea unor reguli ce nu vor fi incalcate si incercarea de a va organiza mult mai bine ca pana acum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri