16 Decembrie 2014 publicat în Horoscop 74 share-uri

Fiindca banii reprezinta un subiect inevitabil in zilele noastre, te invitam sa descoperi prin intermediul citatelor care este personalitatea financiara a zodiei tale

Care este citatul care iti descrie cel mai bine modul in care te raportezi la bani? Fiindca banii reprezinta un subiect inevitabil in zilele noastre, te invitam sa descoperi prin intermediul citatelor care este personalitatea financiara a zodiei tale:

Horoscop: Descopera-ti personalitatea financiara prin intermediul citatelor

Foto: Concept bani, Shutterstock

  1. BERBEC - “Cand vine vorba de bani, toti au aceeasi religie.” (Voltaire)
  2. TAUR - “Banii sunt putere, libertate, radacina tuturor relelor, suma binecuvantarilor. (Carl Sandburg)
  3. GEMENI - “Nu conteaza cat de bogat sau faimos esti. La inmormantarea ta va conta doar starea vremii.” (Michael Pritchard)
  4. RAC - “El, cel care pierde bani, pierde mult; El, cel care pierde un prieten, pierde mult mai mult. El, cel care-si pierde credinta, pierde totul . (Eleanor Roosevelt)
  5. LEU - “Cand eram tanar, credeam ca banii sunt lucrul cel mai important din lume; acum ca sunt batran, stiu ca sunt.” Oscar Wilde
  6. FECIOARA - “Cea mai rapida modalitate de a-ti dubla banii este sa-i indoi la jumatate si sa-i pui inapoi in buzunar” – Anonim
  7. BALANTA - “Daca vreti sa vedeti ce crede Dumnezeu despre bani trebuie doar sa va uitati la cei ce ii au”. (Dorothy Parker)
  8. SCORPION - “Niciodata nu sta sa implori pentru ceva ce ai puterea sa castigi.“ (Miguel de Cervantes)
  9. SAGETATOR - “Banii sunt doar un instrument. Te vor duce oriunde vrei, insa nu te vor inlocui pe tine ca sofer.” (Ayn Rand)
  10. CAPRICORN- “Banii costa adesea prea mult” (Ralph Waldo Emerson) /”Mi-ar placea sa traiesc ca un om sarac cu multi bani” (Pablo Picasso)
  11. VARSATOR- Nu exista niciun ban in poezie, dar atunci nu exista nici poezie in bani.” (Robert Graves)
  12. PESTI- “Banii pot fi coaja multor lucruri, dar in niciun caz miezul acestora. Ei aduc mancare, dar nu si pofta; medicamente, nu si sanatate; cunostinte, nu si prieteni; servitori, dar nu loialitate; zile de bucurie, nu si liniste si fericire.” (Henrik Ibsen)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri