21 Noiembrie 2014 publicat în Horoscop 303 share-uri

Trebuie sa recunosc: eu nu sunt genul care sa spuna despre un barbat ca este frumos decat foarte rar, si atunci trebuie sa fie un barbat parca desprins din basme. Dupa cateva cautari, am descoperit ca unele semne zodiacale au o inclinatie mai aparte pentru frumusetea naturala, iar uniii barbati se diferentiaza de restul prin trasaturi cu totul speciale.

Barbatul Varsator

Cand ne gandim la barbatul visurilor noastre, cu siguranta il vom regasi in intruchiparea varsatorului. Cu o privire delicata, cu un simt al umorului bine dezvoltat, cu o creativitate iesit din comun, varsatorul stie intotdeauna cum sa cucereasca o femeie si nu evita sa faca asta ori de cate ori are ocazia.

Stie cum sa isi puna in valoare cele mai delicate trasaturi astfel incat sa cucereasca prin gradul sau de inteligenta, prin umorul lui de buna calitate si prin gesturile de gentleman care il propulseaza direct in topul celor mai buni barbati ai zodiacului. Nu ii place sa zboare din floare in floare, asa ca relatiile lui vor fi mereu serioase si stabile.

Cauta o partenera in care sa iaba incredere, careia sa i se poata decshide cu tot sufetul si care sa stie sa iubeasca. Are nevoie de dragoste, de afectiune si de atentie din partea ei, asa ca nu va ezita sa ii ceara asta din cand in cand. Are nevoie de stabilitate si va cauta intotdeauna oameni care sa gandeasca la fel pentru a se putea simti in siguranta.

Foto prima pagina: barbat zambind, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri