21 Noiembrie 2014 publicat în Horoscop 303 share-uri

Trebuie sa recunosc: eu nu sunt genul care sa spuna despre un barbat ca este frumos decat foarte rar, si atunci trebuie sa fie un barbat parca desprins din basme. Dupa cateva cautari, am descoperit ca unele semne zodiacale au o inclinatie mai aparte pentru frumusetea naturala, iar uniii barbati se diferentiaza de restul prin trasaturi cu totul speciale.

Barbatul Scorpion

Daca ne gandim la un barbat de-a dreptul fascinant, aceste este nativul zodiei scorpion. Ochii mari, zambetul cuceritor si privirea misterioasa sunt principalele arme cu care un scorpion reuseste sa cucereasca inima oricarei femei. El va reusi intotdeauna sa aiba alaturi femei frumoase pentru ca stie cum sa le ademeneasca.

Poate ca nu este un barbat ca tras prin inel, dar cu siguranta trasaturile lui nu lasa niciodata de dorit si sunt unele dintre cele mai frumoase si mai delicate. Este de o sensibilitate iesita din comun, insa lasa acest lucru la vedere doar in cazul in care inima lui este cucerita complet, iar increderea in partenera lui este peste masura.

Este si unul dintre cei mai mari cuceritori si zodiacului pentru ca debordeaza de sexualitate, iar viata amoroasa este una complexa, deschisa si intotdeauna pusa la dispozitia celor ce vor sa se bucure de cunostiintele scorpionului in aceasta privinta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri