21 Noiembrie 2014 publicat în Horoscop 303 share-uri

Trebuie sa recunosc: eu nu sunt genul care sa spuna despre un barbat ca este frumos decat foarte rar, si atunci trebuie sa fie un barbat parca desprins din basme. Dupa cateva cautari, am descoperit ca unele semne zodiacale au o inclinatie mai aparte pentru frumusetea naturala, iar uniii barbati se diferentiaza de restul prin trasaturi cu totul speciale.

Barbatul Rac

Frumusetea barbatului rac este una foarte subtila si artistica. Nu este un barbat ce impresioneaza prin aspectul fizic, insa zambetul lui cucereste pe loc toate inimile. Este tipul de barbat galant ce se intalneste foarte rar in zilele noastre, tipul sensibil caruia nu ii este teama sa isi arate sentimentele si emotiile.

Delicatetea si simtul artistic fac din nativul rac un barbat dorit de orice femeie. El intotdeauna isi va pune partenera pe primul loc in viata lui si ii va oferi acesteia tot ceea ce are nevoie pentru ca ea sa fie fericita si sa se simta iubita.

Fiind si un familist convins, racul nu va umbla din floare in floare ci va cauta acea femeie ce are un potential incredibil de a fi o mama buna si o sotie perfecta. Este in schimb destul de retras si rece la prima vedere, insa o data ce isi lasa personalitatea descoperita, cucereste toate inimile doamnelor si domnisoarelor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri