8 Octombrie 2014 publicat în Horoscop 93 share-uri

Aceasta este o scurta calatorie in astrologia vedica. Chiar daca si aici este vorba despre 12 zodii care au un corespondent in astrologia traditionala, in astrologia vedica, luna ese cea care masoara efectele trecutului, influenteaza prezentul si viitorul.

Foto: Shutterstock.com; India; femeie

KUMBHA (Varsator)

Persoanele nascute in zodia hindusa Kumbha sunt extrem de inteligente. Sunt vizionare si au o imaginatie bogata. Reusesc sa aiba parte de experiente interesante in viata. Acestea le ajuta sa evolueze si sa descopere aspecte importante despre spiritul lor complex. Cei nascuti in aceasta zodie se dedica cu usurinta cauzelor sociale, datorita capacitatii lor de a empatiza.

Persoanele Kumbha au tendinta de a se aventura uneori prea mult si de a nu judeca prea mult din punct de vedere rationa, inainte de a face o alegere, ceea ce uneori le aduce dificultati. In iubire se manifesta haotic, in acealsi timp pasional. Sentimentele puternice ii coplesesc si uneori par ca nu stiu sa le gestioneze cu usurinta.

MEENA (Pesti)

Persoanele nascute sub zodia hindusa Meena au o personalitate filosofica, meditativa. Au tendinta de a se concentra mai degraba asupra aspectelor care tin de interior. Isi pun intrebari cu privire la natura existentei si a spiritului. Sunt firi poetice misterioase si uneori pare dificil sa le patrunzi in lumea ermetica.
In iubire, aceste persoane sunt deosebit de romantice si dedicate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Traiesc astfel de sentimente cu intensitate si daruire. Au nevoie de creativitate si delicatete. Sunt sinceri si se ofera total, iar trdarea le aduce multa nefericire.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri