8 Octombrie 2014 publicat în Horoscop 93 share-uri

Aceasta este o scurta calatorie in astrologia vedica. Chiar daca si aici este vorba despre 12 zodii care au un corespondent in astrologia traditionala, in astrologia vedica, luna ese cea care masoara efectele trecutului, influenteaza prezentul si viitorul.

Foto: Shutterstock.com; decor

DHANU (Sagetator)

Cei nascuti in Zodia hindusa Dhanu sunt persoane curajoase. Ambitioase. Doritoare de aventura si extrem de curioase. Nimic nu le poate sta in cale. Niciunobstacol nu le poate sterge zambetul de pe fata si credinta ca totul va fi asa cum trebuie. Cei nascuti in aceasta zodie au principii ferme, bine definite pe care le impratasesc cu deschidere celorlalti. Le place sa se inconjoare de oameni care le sunt asemenea.

In iubire, spiritul de aventura isi spune cuvantul de asemenea. Le place sa experimneteze cele mai neastpetate trairi, se indragostesc cu iuteala si totul pentru ei este pasional, dinamic. Nu reusesc sa stea cu usurinta intr-o relatie de lunga durata.

MAKARA (Capricorn)

Cei nascuti in zodia hindusa Makara sunt intelepti, prudenti si cu o minte practica. Sunt foarte sistematici si isi doresc tott timpul sa faca lucrurile „ca la carte”. Sunt profesionisti si foarte responsabili. Cu o minte agera care combina talente de tip logic cu capacitatea de a imagina si de a fi creativi. Au tendinta de a renunta cu usurinta la otimism.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sunt mai degraba realisti si calculati. Reusesc sa parcurga dificultatile si sa gaseasca mereu, cele mai bune soltii, de aceea, cei din jur se bazaeaza foarte mult pe ei, pe verticalitatea lor. In iubire se dedica in aceeasi masura. Sunt extrem de fideli si sinceri. Sunt acolo 100% si pentru ca ofera tot, din toate punctele de vedere, tradarea ii afecteaza enorm. Au un suflet sensibil si pot fi usor raniti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri