8 Octombrie 2014 publicat în Horoscop 93 share-uri

Aceasta este o scurta calatorie in astrologia vedica. Chiar daca si aici este vorba despre 12 zodii care au un corespondent in astrologia traditionala, in astrologia vedica, luna ese cea care masoara efectele trecutului, influenteaza prezentul si viitorul.

Foto: Shutterstock.com; suflet

TULA (Balanta)

Ai un intelect stralucit. Iti place sa analizezi cu atentie inainte de a-ti explica viziunile. Esti un critic constructiv. Esti o persoana responsabila si echilibrata. Crezi si vrei sa traiesti o viata fericita si armonioasa. Incerci sa gasesti pacea spirituala si dedici multa atentie emotiilor si sufletului tau. Iti pierzi temperamentul cu usurinta in unele situatii, dar tot asa reusesti sa iti recastigi calmul. Ai o imaginatie feritila si instincte umaniste, esti foarte empatic cu privire la ceilalti.

In iubire ai o fire pasionala si dedicata. Esti o persoana credincioasa iubirii si dai totul ca s amearga bine si sa iti fie bine alaturi de persoana iubita.

VRISCHIKA (Scorpion)

Ai o fire ambitioasa, obstacolele nu te sperie si le treci cu multa incapatanare si curaj. Ai un spirit care niciodata nu va fi compromis. Nu iti place sa renunti la valorile tale si in consecinta nu o vei face niciodata. Ai capacitati intuitive remarcabile. Te atrage sa descoperi mistere mistice si te conectezi cu usurinta la frumusetea naturii. Ai o fire gentila si buna, chiar daca uneori pari a fi o persoana dura si intangibila.
In iubire selectezi cu atentie partenerul care sa iti fie pe masura si nu iti dezvalui farmecul cu usurinta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri