8 Octombrie 2014 publicat în Horoscop 93 share-uri

Aceasta este o scurta calatorie in astrologia vedica. Chiar daca si aici este vorba despre 12 zodii care au un corespondent in astrologia traditionala, in astrologia vedica, luna ese cea care masoara efectele trecutului, influenteaza prezentul si viitorul.

Foto: Shutterstock.com; femeie, India

SIMHA (Leu)

Ai o personalitate nobila, magnetica de factura roiala. Nu esti o persoana egoitsa, iti place sa ii ajuti si sa le daruiesti din tot ce ai si celorlalti. Iti place sa ajuti si sa te implici in diverse cauze. Vrei la randul tau sa fii tratat cu justete si apreciat pentru ceea ce faci, in orice aspect al vietii. Ai o fire ambitioasa si chiar brilianta. Reusesti sa te descurci si sa iesi din cele mai dificile situatii. Persoanele nascute in aceasta zodie pot de asemenea sa se manifeste extravagant, iesind in evidenta prin tot ceea ce spun sau fac.

In iubire, o persoan nasculta in Zodia Simha este fermecatoare, dar nu se daruieste in orice conditii, selectandu-si cu abilitate si multa atentie persoana care sa ii fie alaturi.

KANYA (Fecioara)

Ai o fire constiincioas asi muncitoare. Iti place sa tii sub control orice situatie. Ai o minte incredibil de agera si deschisa la cunoastere, ceea ce iti deschide numeroase usi in viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Esti o persoana pragmatica. Nu vei lua niciodata o decizie bazadu-te doar pe un impuls de moment. Esti o persoana practica, analitica, iti place ca totul sa fie situat in ordine, de aceea faci performanta in orice domeniu care include meticulozitatea. In iubire te manifesti cu multa responsabilitate si grija fata de sentimentele celeilalte persoane. Te manifesti cu sensibilitate si dragoste sincera, desi te deschizi cu greu in fata cuiva. Atunci cand o faci, legatura devine una foarte speciala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri