26 Septembrie 2014 publicat în Horoscop 15 share-uri

Poate ca unul dintre cele mai revelatoare horoscoape dintotdeauna! Descopera horoscopul spaniol, un fascinant horoscop cu iz mediteranean, bazat pe simboluri si elemente stravechi si noi asociate spiritului, culturii si esentei meleagurilor spaniole.

Cidul

Personalitatea ta magnetica si puternica atrage, captiveaza si subjuga. Aparent, esti o persoana ce poate fi citita cu usurinta, insa in realitate cei din jur reussest cu greu sa iti descopere adevaratele sentimente si ganduri. Ai un impact profund asupra celorlalti oriunde te-ai afla.

Emotiile tale sunt pe masura trairilor tale, insa ai tendinta de a le ascunde si de a le tine sub control. Instinctele tale defensive sunt bine dezvoltate si poti vorbi oricand in numele tau caci iti esti cel mai bun aparator. Ai o fire directa si nu eziti sa spui lucrurilor pe nume chiar daca acest lucru nu este intotdeauna pe placul tututor.

Garoafa rosie

Esti o fire sensibila si delicata, cu instincte puternice pe care te bazezi atunci cand esti pusa in fata unor situatii dificile. Inima ta este calda, deschisa si simte intens toate emotiile. Adesea te angajezi in campanii umanitare si sociale deoarece te pasioneaza binele celorlalti si ti-ai dori sa poti contribui cu ceva la schimbarea acestei lumi in mai bine. Esti empatica, tandra si intelegatoare si iti extragi forta interioara din dragostea pe care o oferi celorlalti, dar si din cea pe care o primesti. Iti asumi cu constiinciozitate responsabilitatile si le duci la bun sfarsit. Esti stalpul de sprijin al celor din jurul tau si pentru tine familia este sfanta. Ai tendinta de a pune lucrurile marunte la suflet chiar si atunci cand nu este cazul. Invata sa te relaxezi si sa iei lucrurile asa cum sunt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Garoafa rosie, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri