26 Septembrie 2014 publicat în Horoscop 15 share-uri

Poate ca unul dintre cele mai revelatoare horoscoape dintotdeauna! Descopera horoscopul spaniol, un fascinant horoscop cu iz mediteranean, bazat pe simboluri si elemente stravechi si noi asociate spiritului, culturii si esentei meleagurilor spaniole.

Maurul

Firea ta vesela si optimista cucereste si seduce. Este o placere pentru ceilalti sa se afle in preajma ta caci debordezi de energie si molipsesti cu starea ta.

Te afli intr-o zodie norocoasa si lucrurile iti parvin usor in viata, iar atunci cand se lasa asteptate ai propriile metode de a atinge ceea ce iti doresti. Cu toate acestea, te razgandesti repede. Ai tendinta de a te plictisi de lucruri si cauti in permanenta noutatea si reinnoirea. Firea ta nestatornica te face sa fii nemultumita de stare actuala a lucrurilor. In dragoste, faci alegeri decisive inca din tinerete si este foarte posibil ca mai tarziu in viata sa le revizuiesti. Iubirea adevarata pentru tine va veni la o varsta matura, cand vei capata o experienta de viata mai bogata si cand iti vei intelege propriile asteptari, dar si asteptarile celorlalti.

Moara de vant

Personalitatea ta este un amestec ciudat si interesant de contradictii, paradoxuri si adevaruri universale. Esti nonconformist, vizionar, intelegator, incapatanat, foarte adaptabil si inflexibil in acelasi timp. Esti tolerant cu ceilalti, dar uneori, atunci cand te focusezi asupra ta, nu intelegi. Iti place singuratatea ca stare de a descoperi lucrurile. Ai o fire idealista si crezi cu tarie in propriile viziuni si principii de viata. Moara de vant cu care te vei lupta adesea in viata esti chiar tu. Chiar daca iti constientizezi calitatile, ai tendinta de a nu avea suficienta incredere in tine si in propriile abilitati. Forta ta interioara este extraordinara si ar trebui sa mizezi pe ea atunci cand faci alegeri in viata. Ii inspiri pe ceilalti prin modul revolutionar in care gandesti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto homepage: Moara de vant, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri