Acestea sunt cele 3 zodii care trag lozul cel mare in luna septembrie 2014 si se detaseaza considerabil la capitolul dragoste, inscriindu-se in fruntea clasamentului atunci cand vine vorba de fericire si implinire sentimentala in doi!

Taur - Senzualitate, armonie, liniste, implinire

Foto: Femeie fericita, toamna via Shutterstock

Pentru Taur, septembrie va fi o perioada minunata pe plan sentimental. Luna care tocmai a inceput vine la pachet cu o lectie importanta pentru tine: oricare ar fi problemele sau dificultatile pe care le intampini in relatia de cuplu, viata este prea frumoasa pentru a nu fi traita asa cum trebuie, iar dragostea prea importanta pentru a o pierde din cauza unor lucruri nesemnificative. Ai trecut recent printr-o perioada plina de provocari pe plan sentimental, in care dragostea ta a fost supusa anumitor teste. Te asteapta insa o perioada mai linistita, in care destinul isi va lua revansa pentru neplacerile sentimentale cauzate.

Tensiunile la care te-au supus in ultima vreme conjuctia dintre Marte si Saturn aproape ca dispar, lasand in schimb loc pentru senzualitate, pasiune si modalitati diverse de a-ti exprima dragostea. Chiar daca nu poti elimina complet negativitatea adusa de evenimentele anterioare, acestea sunt minimalizate la maximum. Casa ta a dragostei va fi insa puternic aspectata in perioada urmatoare, la fel ca si sectorul social, ceea ce inseamna ca te vei concentra asupra amandurora. Esti dispusa sa depasesti toate provocarile, iar acest lucru iti va aduce fericirea si implinirea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Norocul este si el de partea ta in ceea ce priveste dragostea astefel incat de data aceasta circumstantele vor fi in favoarea ta, nu impotriva ta. Septembrie este o luna benefica pentru logodne, angajamente, oficializari de relatii sau trecerea la o etapa noua.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri