'Traieste clipa!' Suntem cu toti de accord cu aceste cuvinte simple, dar pline de un inteles profund. Putini suntem insa aceia care avem curajul, puterea, naturaletea (?) de a simti semnificatiile acestea in tot cee ace facem. Este vorba despre puterea de a ne desprinde de tot felul de ganduri negative care ne fac sa nu ami vedem frumusetea vietii si care ne impiedica sa traim 'la maxim'.

Berbec

Foto: Shutterstock.com; Berbec; horoscop

20 martie - 20 aprilie este perioada din an dedicata persoanelor nascute in Zodia Berbec. Berbecii sunt de departe cea mai ambitioasa zodie. Succesul in tot ceea ce fac este un target important in viata lor. In consecinta, nu este loc de suparari, tristeti sau depresii! Pentru a avea success este nevoie sa ne concentram asupra a cee ace are viata mai bun de oferit.

De asemenea, persoanele nascute in Zodia Berbec iubesc sa faca multa miscare. Dupa cum stim, sportul aduce in viata noastra optimismul de care avem nevoie si… foarte multa pofta de viata!

O persoana din zodiac Berbec munceste cu spor dar in acelasi timp sties a se si distreze cu la fel de mult spor. Caracterul lor dinamic si orientat catre tinte inalte ii inspira pe toti cei care sunt inconjurati de persoane din Zodia Berbec.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

Persoanele cu Soarele in Berbec sunt de asemenea curajoase, le place sa incerce tot felul de situatii noi si se descurca de altfel admirabil in astfel de momente. Prefera provocarile decat sa fie intr-o rutina zi de zi.

Numerele norocoase pentru persoanele din Zodia Berbec sunt 6 si 7 iar culoarea caracteristica este rosul intens.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri