Anul 2014 are provocarile sale neasteptate, atat in plan personal, cat si in plan Global. Totusi, aruncand o privire catre previziunile anului ce vine, ne bucuram sa descoperim vesti bune. Conform stiintei astrologiei, anul 2015 va fi un an bun pentru toti, cu energie favorabila, ce se va manifesta in diverse moduri pentru fiecare dintre noi. Chiar daca misterele vietii nu pot fi atat de usor descifrate, este frumos sa privim spre viitor cu un gand pozitiv.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia CAPRICORN

Anul 2015 se anunta a fi unul provocator pentru persoanele din Zodia Capricorn. Ele vor munci mult si isi vor dezvolta abilitatile innascute. Au ambitii mari care isi vor gasi implinirea. Este nevoie doar de putin mai mult curaj pentru persoanele din aceasta zodie de pamant – curajul de a iesi din zona lor de confort si de a descoperi noul. Anul 2015 te va sprijini in directia manifestarii visurilor tale, iar totul deja a inceput, odata cu manifestarea astrologica a lui 2014.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia VARSATOR

In 2015, vei simti o presiune crescuta asupra ta., din partea tuturor, dar cel mai important este sa iti asculti vocea interioara. Provocarea lui 2015 este aceea de a te exprima pe tine insutri cu mai multa lejeritate si incredere in ceea ce esti. Astfel se vor deschide noi portite, noi oportunitati catre un viitor asa cum ti-l doresti. Jupiter va fi acolo pentru a te ajuta sa iti duci la implinire visurile si ambitiile. Saturn te va ajuta in ceea ce priveste creativitatea si talentele tale multiple, care se vor manifesta la cote maxime.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia PESTI

Anul 2015 va veni cu cerinte noi pentru persoanele din Zodia Pesti. Vor simti la randul lor o anume presiune. Pesti se vor simti mai determinati si mai ambitiosi. Vor simti ca nimic nu le sta in cale si contrar firii lor mai degraba romantice, vor actiona uneori cu mult curaj si asertivitate. Anul 2015 va fi despre auto-descoperire si dezvoltare la nivel personal si profesional. Anul 2015 va fi un an in care vor gasi suportul mult – dorit in cineva drag, care sa ii inteleaga si aprecieze pentru tot ceea ce sunt.

Foto: Varsator, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri