Anul 2014 are provocarile sale neasteptate, atat in plan personal, cat si in plan Global. Totusi, aruncand o privire catre previziunile anului ce vine, ne bucuram sa descoperim vesti bune. Conform stiintei astrologiei, anul 2015 va fi un an bun pentru toti, cu energie favorabila, ce se va manifesta in diverse moduri pentru fiecare dintre noi. Chiar daca misterele vietii nu pot fi atat de usor descifrate, este frumos sa privim spre viitor cu un gand pozitiv.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia BALANTA

Anul 2015 prezinta un desen planetar bun pentru persoanele nascute in Zodia balantei. Daca esti balanta, in anul 2015 vei incerca sa acumulezi toate energiile tale pentru marile teluri ale vietii. Creativitatea ta se va manifesta din plin si te va ajuta in acest sens. Anul 2015 iti va provoca capacitatea de a diferentia intre realitate si imaginatie, vei fi provocata sa accecpti si lucrurile mai putin placute din viata ta. Dar bucura-te de toate darurile lui 2014, pana sa experimentezi provocarile viitoare.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia SCORPION

In anul lui 2015, persoanele nascute in Zodia Scorpion vor privi cu mult mai mult realism provocarile vietii. Viata lor profesionala si personala va lua noi dimensiuni. In 2015, daca esti Scorpion, uneori ai putea simti ca nu reusesti sa imbini cu succes cele doua aspecte ale vietii. Dar cu inteligenta emotionala, vei reusi sa gasesti echilibrul. Vor exista anumite schimbari in viata ta, dar trebuie sa le privesti intr-o lumina pozitiva, iar nu negativa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia SAGETATOR

In anul 2015, planetele te vor ajuta s aai mai multa incerdere in abilitatile si farmecul tau unic. Vei reusi sa iei cu mai multa usurinta ceea ce are viata de oferit, decat in anii precedenti. Totul se insenineaza si isi gaseste calea. Este important sa nu lasi ca pesimismul sa te copleseasca. Deseenul astrelor, pentru cei din Zodia Sagetator, ii favorizeaza in zona financiara. Deci se anunta vesti bune pentru proiectele viitoare, pentru anul 2015!

Foto: Scorpion, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri