Unora le merge extraordinar in dragoste. Altii au parte de un super noroc la banii. Altora le merge fantastic pe plan profesional. Citeste horoscopul lunii iulie 2014 si descopera care sunt cele mai norocoase 3 zodii in luna iulie 2014!

2. Zodia Berbec – Noroc si lipici la bani in iulie 2014

Foto: Zodia Berbec, Shutterstock

Cu Mercur in cea de-a treia casa a Berbecului, ai de partea ta sprijinul astrelor in a-ti atinge ceea ce ti-ai propus pe plan financiar si a te bucura de succes. Pentru aceasta zodie, luna iulie 2014 este una dintre cele mai norocoase si profitabile luni din punct de vedere material. In prima parte a lunii mai ales, banii vin cu usurinta si reusesti sa ii faci fara stres si dureri de cap, implicandu-te intr-o munca si activitati care iti fac placere. Secretul de a avea bani in aceasta luna este acela de a face cu implicare, pasiune si professionalism ceea ce iti face sa placi. Mai mult, daca aveai datorii mai vechi, cu ajutorul astrelor, vei reusi sa le achiti in timp util. Incasezi niste bani din niste surse colaterale, in care ai investit timp si efort in lunile anterioare, si care acum incep sa dea rezultate. Veniturile tale incep, incet si sigur, sa se rotunjeasca, lucru care te face sa te entuziasmezi si sa lucrezi cu placere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

In acelasi timp, faptul ca reusesti sa iti exprimi cu usurinta ideile in afaceri, sa fii creativ, sa negociezi si sa-i convingi cu usurinta pe ceilalti la nivel intelectual, iti va fi de folos sa initiezi afaceri noi, cu sanse reale si rapide de succes. Foarte posibil sa faci si o investitie majora, precum achizitionarea unui spatiu, a unei locuintei sau a unui teren, care iti va aduce beneficii considerabile pe viitor. Ai de partea ta si sprijinul neconditionat al partenerului de viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri