26 Iunie 2014 publicat în Horoscop 70 share-uri

Inteligenta emotionala este abilitatea de a exprima si de a controla propriile emotii, in acelasi timp abilitatea de a intelege si de a raspunde la emotiile celorlalti. Este o trasatura de personalitate inestimabila pe care din ce in ce mai mult, societatea de astazi o valorifica. In mod traditional, aceasta abilitate este mai degraba asociata feminitatii. Dar nu ar trebui sa fie asa!

1. Barbatul PESTI

Foto: Shutterstock.com; barbat, barbat empatic

Multe femei care au o relatie cu un barbat pesti recunosc ca acesta este un om cu adevarat fidel, onest si sensibil. Are capacitati empatice rare pentru un barbat. De aceea, din nevoia lor de comunicare si afectiune, multe persoane se indragostesc iremediabil de un barbat Pesti, simtind capacitatea sa de a oferi energie emotionala.

Firea lor sensibila si empatica ii transforma in oameni in care poti avea incredere deplina. In relatia de iubire, in familie, ei ii pun mereu pe cei dragi pe primul loc si sufera daca au cauzat, fara voia lor, de cele mai multe ori, tristete celor dragi. Un barbat Pesti se potriveste foarte tare cu o femeie romantica, iubitoare, de asemenea foarte intelegatoare si empatica; odata ce barbatul pesti gaseste un spatiu confortabil langa aceasta persoana, se va dedica intru-totul ei. Barbatul Pesti este un adevarat Romeo, cel care o doreste pe Julieta lui. In iubire el nu este egoist si este oricand gata sa fie cel care lasa mai mult, spre binele relatiei. Dar si gesturile pe care le face persoana draga conteaza enorm in ceea ce il priveste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Cu greu poti sa gasesti astfel de barbati, atenti la lumea ta interioara, la nevoile tale emotionale. Barbatii Pesti sunt, majoritatea, caracterizati de generozitate si bunatate. Ei traiesc pentru iubire, caci iubirea este cea care le da sens in viata.

Pestii pot lega relatii amoroase ideale cu semne de pamant: Capricorn, Taur si Fecioara. De asemenea, barbatii Pesti gasesc relatii implinite si alaturi de femeile Scorpion, acestea putand sa le ofere sprijinul de care au nevoie si motivatia de a-si indeplini telurile idealiste.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri