Descoperiti care este destinul vostru in urmatoarele 6 luni conform astrologiei italiene. Citeste horoscopul italian detaliat pentru tipologia zodiacala de care apartii si afla cum iti este norocul in dragoste, cariera si bani in cel de-al doilea semestru astrologic al lui 2014 (lunile iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie), dar si cum stai cu sanatatea in aceasta perioada!

GRUPUL E5: Horoscop al II-lea semestru 2014 pentru cei nascuti in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30

Pentru nativii apartinand acestei tipologii, cel de-al doilea semestru al lui 2014 aduce mult noroc, noroc pe plan personal, cat si pe plan profesional. Inca incepand cu luna august, afacerile incep sa iti mearga mai bine. Proiectele tale dau si ele rezultate concrete, lucru care face posibil punerea in aplicare a visurilor tale. Ai de preluat responsabilitati noi care te sperie deopotriva, dar in aceeasi masura te provoaca si te fac sa ti le asumi cu seriozitate fiindca iti doreai de mult timp sa fii in acest rol (acela de mama /tata /sot/ sotie/ project manager peste mai multe proiecte etc ).

Nu vor exista perioade de singuratate in aceste sase luni, ci perioade in care vei fi solicitata la maximum profesional si perioade in care partenerul de viata iti va solicita atentia si dragostea. In lunile de toamna, inveti ca poti schimba cu usurinta lucrurile care nu iti plac in viata ta. Inveti totodata sa ai mai multa incredere in propria putere si intuitie. Calatoriile, placerea vietii tale, sunt si ele favorizate in aceasta perioada, insa la un alt nivel. Daca pana acum te bucurai de ele mai mult in propria companie, iata ca este timpul ca acum sa te bucuri de calatorii minunate in compania persoanei iubite sau a celor din famile. Te gandesti si la anumite investitii financiare, insa lunile de vara nu iti sunt deloc benefice. Amana-le mai bine pentru sfarsitul anului, cand planetele se aliniaza favorabil tie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri