Descoperiti care este destinul vostru in urmatoarele 6 luni conform astrologiei italiene. Citeste horoscopul italian detaliat pentru tipologia zodiacala de care apartii si afla cum iti este norocul in dragoste, cariera si bani in cel de-al doilea semestru astrologic al lui 2014 (lunile iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie), dar si cum stai cu sanatatea in aceasta perioada!

GRUPUL B2: Horoscop al II-lea semestru 2014 pentru cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27


Cel de-al doilea semestru al lui 2014 aduce pentru nativii apartinand tipologiei B2 vesti imbucuratoare mai ales dinspre domeniul familial si relational, unde lucrurile merg si se asaza excelent. Aveti parte de sprijinul familiei si al prietenilor in cele mai indraznete planuri de afaceri si de munca pe care le concepeti. Foarte posibil sa va cunoasteti sufletul pereche in aceasta vara si deja catre sfarsitul anului sa faceti deja planurile de casatorie.

Foto: Horoscop 2014, Shutterstock

La fel de posibil este si faptul sa cunoasteti un partener de viata diferit de ceea ce va asteptati si sa rupeti astfel patternul relatiilor voastre de pana acum. Chiar daca este poate un partener mai tanar decat voi sau de o alta nationalitate sau cultura, va va aduce fericirea pe strada voastra si acest lucru va fi suficient pentru voi. Este o iubire autentica, profunda si linistita care depaseste toate prejudecatile si care se va implini de la sine. Sanatatea este si ea infloritoare, insa aveti grija la incidentele de diverse naturi. Va pot da batai de cap catre mijlocul toamnei. Schimbari spectaculoase pe plan profesional nu vor fi, insa va concentrati mai mult inspre evolutia spirituala si dezvoltarea in acest sens.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

GRUPUL C3: Horoscop al II-lea semestru 2014 pentru cei nascuti in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28

Chiar daca aveti parte de mai multe cheltuieli decat ati prevazut initial, sunteti din ce in ce mai aproape de a va vedea un mare vis implinindu-se. Prin urmare, puterea voastra de munca este la cote maxime, la fel ca si creativitatea voastra profesionala. Multe din proiectele voastre personale pe care le concepeti catre sfarsitul verii sunt puse usor in aplicare si stau sub semnul succesului si al implinirii. Banii vin greu si se duc usor, insa iarna vine la pachet cu anumite castiguri surpriza care pot fi atat ale voastre, cat si ale partenerului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri