Descopera ce ti-au rezervat astrele in luna iunie in ceea ce priveste dragostea, cariera, banii si sanatatea!

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia SAGETATOR

Chiar daca luna neagra iti pune in cale mici dificultati la inceputul lunii si in jurul datei de 13 iunie, iunie este in principal o luna benefica tie, o luna in care te reculegi si te recuperezi emotional. Trebuie doar sa te asiguri ca in perioada recomandata nu vei lua decizii pripite si nu vei semna nimic important sub imboldul momentului. Astfel vei minimaliza riscurile si te vei bucura in schimb de restul oportunitatilor pe care le creeaza circumstantele astrale. Pe de alta parte, iunie este pentru Sagetator o luna prielnica rezolvarii problemelor de ordin sentimental. Vei gasi solutiile cu usurinta si vei constata cat de aproape erau de tine. Prin urmare, daca aveai o problema cu persoana iubite, problema care, din diverse motive, a ramas nerezolvata, in decursul acestei luni o vei rezolva cu usurinta. Daca ti-ai dorit sa iti intalnesti sufletul pereche, acum este momentul. Zilele de 7, 16, 20, 25, 26, 29 iunie sunt zilele cele mai favorabile intalnirilor amoroase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia CAPRICORN

Mercur retrograd isi va incepe periplul pe 7 iunie chiar in sectorul relatiilor din semnul Capricornului. Prin urmare, iti va complica putin relatia cu partenerul de viata /cel de afaceri, cu precadere la inceputul lunii. Asigura-te ca iti pastrezi luciditatea si, inainte de a interpreta lucrurile gresit, incearca sa treci situatia respectiva prin filtrul ratiunii. Discuta cu partenerul de viata atunci cand ai impresia ca primesti de la acesta semnale confuze. Pastreaza-ti puterea emotionala si nu lasa influentele negative sa iti influenteze gandirea. Parteneriatele de orice fel sunt si ele vizate. Este cel mai bine sa eviti confruntarile directe atat acasa, cat si cu colegii de munca. Profita in schimb de capacitatea ta de munca. In domeniul profesional, debordezi de energie si creativitate si ai idei unice, stralucite, care pot fi puse in aplicare cu usurinta, aducandu-ti succesul. Ai o sanatate de fier luna aceasta, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre persoana iubita. S-ar putea sa fii nevoita sa o dadacesti putin :).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri