Cum stai cu dragostea in luna mai? Vei cunoaste fericirea deplina? Cat de norocoasa vei fi in dragoste in luna lui Florar? Iti vei cunoaste sufletul pereche? Cat de bine va merge relatia ta cu partenerul de viata? Casatorie? Mutat intr-o noua locuinta? Ne mai desparte doar o zi de luna mai. Afla cum stai cu dragostea in luna mai citind horoscopul complet al dragostei, horoscopul dragostei pentru fiecare dintre zodii!

VARSATOR

O serie de schimbari se anunta pentru nativul Varsator inca de la inceputul lunii. Sunt schimbari ce vizeaza in primul rand mutarea intr-o locuinta sau loc nou alaturi de partener, poate chiar in alt oras sau in alta tara. Aveai nevoie de aceste schimbari in viata ta, mai ales ca vor avea un efect pozitiv asupra relatiei voastre de dragoste. Prin urmare, le vei imbratisa cu inima deschisa si vei aprecia aceasta perioada deoarece ai asteptat-o mult timp. In acelasi timp, vei cunoaste o serie de persoane noi in luna mai. Vei interactiunea social si informational cu persoane deosebite, creandu-ti noi conexiuni si legaturi care iti pot fi de mare folos pe viitor. Pe de alta parte, Varsatorii implicati in relatii neinspirate si nefericite, reusesc in sfarsit sa se desprinda de partener si sa mearga mai departe, luptand pentru a-si reface viata. Pentru nativii single, luna mai va fi mai mult o perioada de efervescenta spirituala si de refacere a bateriilor energetic-emotionale, fara a se implica neaparat intr-o relatie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

PESTI

Emotiile joaca un rol important in viata nativilor Pesti in luna mai, cu precadere in ultimele doua saptamani cand aveti tendinta de a deveni mai sensibili si mai vulnerabili decat in alte perioade ale lunii. Chiar daca lucrurile merg bine in relatia de cuplu, va simtiti putin neintelesi si acest lucru este vizibil in atitudinea pe care o aveti fata de persoana iubita. Sfatul nostru este sa va lasati iubiti si sa uitati de stresul acumulat in ultima perioada. Aveti nevoie de un moment de respiro si de clipe romantice in compania partenerului. Gaseste-ti usurinta nativa de a te exprima si de a comunica si lucrurile vor intra din nou in fagasul lor. In plus, vei avea parte de cateva surprize frumoase din partea partenerului. Vei vedea implicare si energie din partea lui si acest lucru te va stimula si pe tine. Astrele au in plan noi posibilitati si pentru nativii single. Ai incredere in univers si in faptul ca meriti sa fii iubita cu adevarat si sa ti se intample lucruri bune pe plan emotional.

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri