Cum stai cu dragostea in luna mai? Vei cunoaste fericirea deplina? Cat de norocoasa vei fi in dragoste in luna lui Florar? Iti vei cunoaste sufletul pereche? Cat de bine va merge relatia ta cu partenerul de viata? Casatorie? Mutat intr-o noua locuinta? Ne mai desparte doar o zi de luna mai. Afla cum stai cu dragostea in luna mai citind horoscopul complet al dragostei, horoscopul dragostei pentru fiecare dintre zodii!

SAGETATOR

Indiferent ca ai un partener de viata sau nu, schimbarile vor deveni pentru tine in aceasta luna mai mult decat o dorinta, vor deveni o necesitate. Ai nevoie de nou si de noutate in viata ta si iti este reactivata dorinta de a-ti trai viata la maximum, de a te simti din nou indragostita pana peste urechi. Aceasta dorinta de a schimba lucrurile se poate manifesta in cadrul cuplurilor bine sudate prin aventura si prin incercari de a dinamiza relatia. O escapada in doi, pe meleagurile noastre sau pe alte meleaguri, reprezinta o buna oportunitate de a va reinnoi relatia, dar si sentimentele. Aduci in discutie si alte schimbari viitoare pe care ti le doresti precum aducerea pe lume ale unui copil sau mutarea intr-o locuinta noua. Nativii single au mai multe intalniri romantice in luna mai, posibil cu persoane diferite. Sunteti deschisi posibilitatilor si vreti sa alegeti ce este mai bun pentru voi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

CAPRICORN

Primele doua saptamani ale lunii aduc pentru nativii Capricorn serenitate si liniste interioara, iar acest lucru transpare din conexiunile pe care le stabilesti cu ceilalti si mai ales cu persoana iubita. Esti copilaroasa si plina de intentii pozitive, iar gesturile tale incarcate de tandrete si afectiune nu trec neobservate de partener. Acesta se va simti un rasfatat si un privilegiat al sortii si va incerca sa te rasfete la randul sau cu atentie si cadouri surpriza. In ceea ce ii priveste pe nativii singuri, zilele de 5, 13, 22, 24, 29 si 30 sunt zile extrem de benefice pentru a face cunostinta cu o persoana care ii completeaza perfect. Ai grija in schimb la zilele de 10, 12, 16 si 27 cand sunt sanse mari sa cunosti concomitent mai multe persoane interesante, care iti vor capta interesul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri