Cum stai cu dragostea in luna mai? Vei cunoaste fericirea deplina? Cat de norocoasa vei fi in dragoste in luna lui Florar? Iti vei cunoaste sufletul pereche? Cat de bine va merge relatia ta cu partenerul de viata? Casatorie? Mutat intr-o noua locuinta? Ne mai desparte doar o zi de luna mai. Afla cum stai cu dragostea in luna mai citind horoscopul complet al dragostei, horoscopul dragostei pentru fiecare dintre zodii!

BALANTA

Pentru nativul Balanta, mai reprezinta o luna perfecta pentru a alunga monotonia din cuplu. Incercati orice metoda va trece prin minte pentru a va condimenta relatia de dragoste, pentru a petrece timp de calitate doar in compania persoanei iubite, pentru a aprinde din nou flacara pasiunii in doi. Ai incredere in latura ta senzuala. Incearca sa ii arati partenerului care sunt aspectele importante ale relatiei voastre si cat de mult conteaza ca pe langa dragoste sa existe si gesturi care sa o afirme si sa o confirme. Daca esti single, energia ta emotionala va fi incepand cu zilele de 5 mai una extrem de puternica. Este important sa o valorifici intr-un mod pozitiv si sa profiti de sansele pe care ti le ofera destinul.

SCORPION

Instinctele sunt cele care te ghideaza si te calauzesc in luna mai inspre luarea celor mai bune decizii ce tin de domeniul sentimental. In viata ta pot aparea inopinat personaje fata de care te simti puternic atrasa si care iti starnesc sentimente intense, insa care nu iti fac in mod neaparat si bine. Unele iubiri te pot consuma in loc sa iti aduca linistea. Pentru a evita presiunea deciziilor si a elimina dezamagirea din peisaj, profita de faptul ca Mercur este de partea ta in multe din zilele lunii mai. Discutiile diplomatice, lungi si deschise te pot ajuta sa iti clarifici intentiile, dar si intentiile celuilalt si sa vezi daca relatia respectiva iti este benefica sau nu pe viitor. Dragostea nativilor implicati deja intr-o relatie stabila nu trece prin mari schimbari, ci isi urmeaza cursul normal, unul linistit si armonios.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri