Cum stai cu dragostea in luna mai? Vei cunoaste fericirea deplina? Cat de norocoasa vei fi in dragoste in luna lui Florar? Iti vei cunoaste sufletul pereche? Cat de bine va merge relatia ta cu partenerul de viata? Casatorie? Mutat intr-o noua locuinta? Ne mai desparte doar o zi de luna mai. Afla cum stai cu dragostea in luna mai citind horoscopul complet al dragostei, horoscopul dragostei pentru fiecare dintre zodii!

LEU

Pentru multi dintre nativii Leu, luna mai nu va fi o luna deloc usoara in sensul in care sunt nevoiti sa isi gestioneze anumite sentimente cauzate fie de o despartire recenta, fie de una din trecut. Taria, puterea de rezistenta si dragostea care te caracterizeaza de obicei scad din intensitate luna aceasta. De fiecare data cand te vei simti slabita, incearca sa te reconectezi cu cei dragi, cu membrii familiei tale sau cu prietenii foarte apropiati. Vei primi dragostea si sprijinul lor neconditionat si te vor ajuta cu draga inima sa iti recapeti bucuria de a trai, dar si increderea in viata. Foarte posibil ca tot prin intermediul acestora sa cunosti si o persoana speciala care intruneste toate calitatile pe care le vrei tu de la un barbat. Este important insa, ca inainte de a intra intr-o relatie, sa iti recapeti rechilibrul interior si sa te vindeci in totalitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

FECIOARA

Nativul Fecioara trece prin una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii sale. Pentru multi din reprezentantii acestei zodii, luna aprilie a insemnat un nou inceput (poate chiar o casatorie sau logodna) cu o persoana care este speciala pentru ei. Ati luptat mult pentru a fi impreuna si ati luptat corect si frumos si acum culegeti roadele acestei lupte cinstite. Luna mai va fi o continuare a lunii aprilie, o luna de miere a sentimentelor si a dragostei. Este momentul perfect pentru a va intretine si a va hrani dragostea, pentru a va intari juramintele si a va bucura pur si simplu de celalalt si de faptul ca puteti fi impreuna. Pentru nativii singuri, sansele de a-si intalni sufletul pereche sunt enorme asa ca nu va autoizolati in saptamanile urmatoare. Este esential sa socializati. Daca aveti prilejul de a calatori, nu il refuzati. Va poate aduce fericirea chiar in brate.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri