28 Aprilie 2014 publicat în Horoscop 169 share-uri

Tu stii care iti este norocul in dragoste? Esti curioasa sa il descoperi? Care este cartea de tarot a relatiei tale de dragoste? Si ce spune acest lucru despre viitorul si destinul relatiei tale? Sunteti meniti sa fiti impreuna pana la sfarsitul vietii sau aveti de infruntat anumite obstacole in aceasta viata? Descopera un horoscop fascinant, tarotul relatiilor, si trage cartea de tarot a dragostei tale. Iti vei afla soarta in dragoste si vei descoperi crampeie din viitorul tau amoros.

Daca relatia voastra a inceput in perioada 22 iunie – 22 iulie – FAETONUL (CARUL)

Foto: Car, tarot via Shutterstock

Relatia voastra de dragoste este guvernata de cartea de tarot a Faetonului (sau Carul). Este o relatie realista care nu este lasata in bataia vantului si a sortii. Amandoi credeti ca destinul se afla in mainile voastra. Ca urmare luptati pentru a aduce relatia in punctul in care va doriti si nu o lasati pe seama proniei divine.

Proiectati frumos si in ciuda obstacolelor pe care le intalniti in drum (si vor fi cateva), gasiti resurse pentru a va salva relatia si a merge inainte cu fruntea sus. Traversati viata mergand inainte, manifestand intelegere si toleranta pentru slabiciunile celuilalt. Faceti aproape toate lucrurile in doi, sunteti generosi unul fata de celalalt si va bazati intotdeauna unul pe celalalt la nevoie. Atentie insa! Invatati sa va bucurati de viata si pe cont propriu caci aceasta relatia tinde sa creeze dependenta in timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri