28 Aprilie 2014 publicat în Horoscop 160 share-uri

Tu stii care iti este norocul in dragoste? Esti curioasa sa il descoperi? Care este cartea de tarot a relatiei tale de dragoste? Si ce spune acest lucru despre viitorul si destinul relatiei tale? Sunteti meniti sa fiti impreuna pana la sfarsitul vietii sau aveti de infruntat anumite obstacole in aceasta viata? Descopera un horoscop fascinant, tarotul relatiilor, si trage cartea de tarot a dragostei tale. Iti vei afla soarta in dragoste si vei descoperi crampeie din viitorul tau amoros.

Daca relatia voastra a inceput in perioada 21 aprilie – 20 mai – SOARELE

Foto: Soare, carte de tarot via Shutterstock

Relatia voastra este guvernata de cartea de tarot a Soarelui. Este o carte puternica ce presupunere invatarea in doi a anumitor lectii de viata si de iubire. Aceasta carte aduce implinire in viata voastra, inspiratiei, dorinta de a evolua spiritual in doi, asumarea rolului pe care il are fiecare in bunul mers al relatiei. Prin relatia voastra, va aduceti vindecare unul altui, aveti grija unul de celalalt, va iubiti si va respectati reciproc. Relatia voastra se caracterizeaza si prin dinamism. Veti fi supusi in permanenta schimbarilor si le si doriti de astfel in viata voastra daca servesc evolutiei individuale si in cuplu. Sunteti amandoi generosi si daruiti celuilalt timp, gesturi si afectiuni. Trebuie insa sa va conectati mai mult si la lumea din jurul vostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri