28 Aprilie 2014 publicat în Horoscop 160 share-uri

Tu stii care iti este norocul in dragoste? Esti curioasa sa il descoperi? Care este cartea de tarot a relatiei tale de dragoste? Si ce spune acest lucru despre viitorul si destinul relatiei tale? Sunteti meniti sa fiti impreuna pana la sfarsitul vietii sau aveti de infruntat anumite obstacole in aceasta viata? Descopera un horoscop fascinant, tarotul relatiilor, si trage cartea de tarot a dragostei tale. Iti vei afla soarta in dragoste si vei descoperi crampeie din viitorul tau amoros.

Daca relatia voastra a inceput in perioada 19 februarie – 20 martie – STEAUA

Foto: Stea, Tarot via Shutterstock

Relatia voastra de dragoste este guvernata de cartea de tarot a Stelei, o carte ce poarta o incarcatura energetica aparte. Steaua aduce bunatate, dorinta de implinire, speranta, creativitate, noroc in unele aspecte, efort si munca in altele. Aceasta relatie de dragoste este calauzita de Puterea Stelei. Prin urmare, multe din lucrurile pe care le asteptati de la dragostea voastra va vor parveni in mod firesc si norocos, insa in altele va trebui sa munciti, sa va luptati, va insistati si sa nu renuntati. In unele din aceste cupluri, copiii se lasa asteptati. In alte cazuri, planurile de a mari familia sunt amanate din motive financiare. Este important sa ramaneti uniti, sa nu va pierdeti speranta unul in celalalt si in dragostea voastra si nici sa nu renuntati unul la celalalt. Mai devreme sau mai tarziu, Steaua va va aduce ceea ce va doriti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri