23 Aprilie 2014 publicat în Horoscop 764 share-uri

Fiecare dintre noi trebuie sa treaca in viata printr-un moment decisiv care ne va schimba destinul. Acesta, desigur, poate depinde de conjuctura insa exista si credinta potrivit careia ce ti-e dat, in frunte ti-e scris.

Sursa: Kudika.ro

Fiecare dintre noi trebuie sa treaca in viata printr-un moment decisiv care ne va schimba destinul. Acesta, desigur, poate depinde de conjuctura insa exista si credinta potrivit careia ce ti-e dat, in frunte ti-e scris.

Berbec

Nativii acestei zodii sunt persoane foarte voluntare, cu temperamente vulcanice. Nu sunt prea deschisi la compromisuri si, de regula, trebuie sa fie ca ei sau de loc. Desi sunt persoane egoiste, uneori sunt in stare de sacrificii enorme pentru persoanele pe care le iubesc.

Cu greu se ajunge la inimile Berbecilor si vor fi cuceriti doar de persoane cu adevarat speciale. Au atitudini de invigatori si sunt foarte competitivi, uneori prea competitivi.

Aceasta va fi, de altfel, marea cumpana a vietii pe care trebuie sa o treaca. Vor fi nevoiti sa invete sa renunte la mandrie si la incapatanrea de dragul oamenilor din jurul lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Taur

De regula, Taurii stiu sa echilibreze perfect valorile materiale cu cele spirituale. In ciuda faptului ca se spune despre ei ca sunt mai mult decat pragmatici, in fapt acesti nativi sunt pur si simplu foarte realisti.
Familia este un factor foarte important pentru ei si incearca sa pastreze relatii armonioase cu rudele apropiate, chiar daca acest lucru nu este mereu usor de facut.

In dragoste, sunt usor naivi si foare romantici. Au tendinta sa puna nevoile partenerilor pe primul plan si sa isi ignore dorintele.

Cumpana lor va fi pe plan sentimental. Pentru a se dezvolta si pentru a invata o lectie de viata foarte valoroasa, ei trebuie sa gaseasca o cale de mijloc intre ceea ce isi doresc ei si cerintele partenerului, fara a ignora niciuna dintre acestea in folosul celeilalte.

Citeste articolul integral pe Kudika.ro

Foto homepage: Femeie, Rasarit via Shutterstock

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri