Aprilie 2014 este o luna cu doua evenimente astrologice deosebit de importante: Eclipsa de Luna Rosie, in Balanta din data de 15 aprilie si Eclipsa de Soare si Luna noua in Taur, din data de 29 aprilie. Daca ziua ta va fi intr-una din aceste zile sau intr-o data apropiata, viata ta se va schimba in mod esential!

Capricorn

Eclipsa va avea un efect deosebit de important asupra voastra, asa incat este mai bine sa va luati o pauza cateva zile, sa incercati sa va relaxati si sa nu va ganditi la responsabilitati. Curand veti vedea cum aceasta eclipsa va va afecta cariera, oferindu-va noi si surprinzatoare oportunitati. Beneficiati din plin de schimbari pozitive in viata voastra!

Varsator

Viata voastra se afla intr-un proces de schimbare de cateva luni, iar Eclipsa de Luna Rosie isi aduce si ea aportul pentru parcursul vietii. Iti sunt provocate zilele acestea credintele religioase si convingerile de natura spirituala. Este timpul poate sa privesti din alta perspectiva?

Pesti

Te transformi la nivel psihologic. Vezi in sfarsit aspecte care iti erau ascunse si astfel, viata ta primeste noi impulsuri. Drame si lacrimi pot sa caracterizeze urmatoarele zile, dar in final, vei vedea ca aceste intamplari au de fapt, un impact benefic asupra ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Iti recomandam si:

Horoscopul Lunii Aprilie: Top 3 zodii cu noroc extraordinar in dragoste

Horoscopul Zen-Osho al Primaverii 2014

Horoscop – Primavara 2014: Top 3 cele mai norocoase si infloritoare zodii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri