Citeste si tu horoscopul dragostei pentru aprilie 2014 si descopera care sunt cele 3 zodii super norocoase intr-ale inimii, zodiile care isi gasesc dragostea luna aceasta, dar si cele care se bucura de clipe minunate in cuplu!

Pesti

Foto: Femeia Pesti, Shutterstock

Nativii single nu vor mai fi single in luna aprilie. Si-au propus ca luna aceasta sa nu mai fie singuri si nici macar nu le trece prin cap cat de bine le va iesi acest lucru. Aprilie este luna dragostei pentru ei, o luna norocoasa in care vor gasi dragostea si vor castiga inima persoanei pe care o iubesc. Tine cont de faptul ca aprilie este pentru tine una dintre cele mai favorabile luni ale anului pentru a-ti intalni sufletul pereche. Asadar, profita de sansele pe care destinul ti le ofera. Esti ca un magnet care straluceste si atrage tot in jurul tau, insa asigura-te ca nu o faci de la departare. Profita de intalnirile cu cei dragi si de toate ocaziile si invitatiile sociale de a te alatura prietenilor intru voie buna. Dupa intalnirea cu aceasta persoana speciala, nu vei mai fi niciodata la fel, iar conceptiile tale despre dragoste vor fi schimbate din temelii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pe 5 aprilie, Venus intra in Pesti, aducand cu ea dragoste, dar si noroc, farmec personal, putere de seductie. In plus, va intra in conjuctie cu Jupiter facandu-te sa plutesti intr-o lume proprie, una euforica, plina de sperante si senzatii erotice. Nativii Pesti implicati intr-o relatie se vor bucura de o viata de cuplu bogata si intensa, in care primeaza amuzamentul, placerile si timpul petrecut in doi. Romantism, dispozitie sentimentala de zile mari, disponibilitatea de a iubi si de a te lasa iubita, totul este posibil pentru nativii Pesti in luna aprilie.... O lume plina de fantezie si de surprize va asteapta sa o descoperiti in curand.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri