Descopera astrologia din perspectiva zen... In ce mod te ajuta planetele, in urmatoarea perioada, sa te conectezi cu fiinta interioara, pacea si tot ceea ce este frumos.

Balanta

Balantele au tendinta de a-si ascunde puterea, de parca le-ar fi teama sa nu murdareasca marele tablou al vietii. Dar nu este cea mai buna alegere… Marte merge retrograd in Zodia ta, in urmatoarea perioada, ceea ce inseamna ca vei trece prin cele mai bune momente cand iti poti identifica puterea interioara si de asemenea, obiceiul de a nu o las ase manifeste.

„In momentul cand incepi sa te accepti si sa te respecti, devii un intreg.” – Osho

Foto: Shutterstock.com; zen, natura, primavara

Scorpion

Viata iti arata multiplele moduri prin care chiar tu iti pui piedici. Toata lumea este conditionata sa se poarte asa, dar tu nu ai gasit inca forta interioara de a depasi aceasta stare. Iti trebuie un curaj ca sa te desprinzi de ceea ce stii. Profita de urmatoarele luni pentru a creste nivelul constiintei din tine. Influenta meditativa a Zodiei Pesti, traversata acum de Soare, iti va fi de folos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

„Nu-ti mai sta in cale.” – Osho

Sagetator

Jupiter traverseaza zodia ta si astfel, iti gasesti curajul de a fi mult mai directa cu privire la ceea ce simti. Iti exprimi mult mia liber sentiomentele. Este un moment cand simti ca nu mai vrei sa le arati celor din jur un scut rigid. Emotiile navalesc la suprafata si sunt de fapt chemarea pentru un mod mai sanatos de a-ti trai viata, mai in acord cu adierea vantului sau curgerea apei.

„Traieste fiecare emotie pe care o simti; esti tu”. – Osho


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri