Descopera astrologia din perspectiva zen... In ce mod te ajuta planetele, in urmatoarea perioada, sa te conectezi cu fiinta interioara, pacea si tot ceea ce este frumos.

Rac

Zodia Pestilor exercita o mare influenta asupra noastra in urmatoarea perioada. Simti ca ceva iti lipseste, dar durerea aceasta, daca o asculti, te va aduce inapoi „acasa” la cea mai profunda parte a fiintei tale. Trebuie doar sa o asculti. Ai incredere in dorinta ta de a gasi adevarul.

„Intoarce-te acasa. Intoarce-te acolo unde esti cu adevarat.” - Osho

Foto: Shutterstock.com; Zen, floare, lumanare

Leu

Leilor nu le place apa si nici sa inoate, dar o fac daca sunt nevoiti. Cum Soarele intra in Zodia Pestilor, viata iti cere sa te adaptezi la teritorii nefamiliare. Pestii sunt simbolul a tot ceea ce este oceanic, acvatic , iar oceanul este de encucerit. Abandoneaza-te in acesta dorinta de adevar.

„Abandoneaza-te pe orice cale ai lua-o, iar adevarul se va intrupa – fiindca nu se intampla datorita drumului, se intampla datorita abandonarii”. - Osho

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Fecioara

Mercur si Soarele se afla in aceasta perioada in Zodia Pestilor, ceea ce ne face sa simtim ca lumea isi pierde din natura sa logica. Desi primavara aceasta av fi un timp al confuziei, trebuie sa ne asteptam ca dupa manifestarea haosului, sa apara ordinea – aceasta este ordinea naturii. Ai incredere si fii constient/a. Aceasta atitudine te va purta catre liniste.


„Existenta nu este un haos, acest lucru este o certitudine, este cosmos. Exista o imensa ordine in ea, o ordine intrinseca, iar numele acestei ordini este Tao.”
– Osho


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri