Faceti cunostinta cu cateva dintre zodiile carora norocul le surade larg si prietenos in primavara 2014 in ceea ce priveste dragostea. Ele sunt zodiile lovite de sageata lui Cupidon in aceasta primavara!

Destul cu norii desi sau cu soarele care straluceste pe alte strazi dar mai putin a ta… Faceti cunostinta cu cateva dintre zodiile carora norocul le surade larg si prietenos in primavara 2014 in ceea ce priveste dragostea. Ele sunt zodiile care isi vor gasi implinirea in dragoste si isi vor cunoaste sufletul pereche:

Gemeni

Esti unul dintre favoritii astrelor in aceasta primavara. Parca planetele s-au aliniat intentionat pentru a te initia in campul dragostei si a crea conjucturile potrivite intalnirii unei persoane care iti va fi mai mult decat draga. Te vei indragosti lulea, urmand ca sentimentele tale sa se intensifice si sa devina din ce in ce mai puternice in lunile urmatoare. Sunt sanse mari sa iti cunosti sufletul pereche in cea de-a doua luna a primaverii, mai ales in a doua jumatate a lunii aprilie.

Foto Sageata Cupidon, Dragoste via Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Zilele cele mai norocoase in ale dragostei sunt 20-30 aprilie, dar si zilele de 15-20 mai. Iubirea va ajunge la tine prin feluri neobisnuite si neasteptate astfel incat vei simti pe propria piele ce mana ferma si puternica are destinul. Iubirea vine intr-un moment oarecum “intarziat” in care nu te mai asteptai ca inima sa iti bata atat de tare pentru cineva. Vei face cunostinta cu dragostea fie prin intermediul intermediului, fie al unor cunostinte asa ca onoreaza pe cat posibil invitatiile sociale. La fel de posibil este ca persoana respectiva sa fie de pe alte meleaguri, dintr-o tara sau cultura diferita sau sa o cunosti prin intermediul uneie din calatoriile tale. Povestea care se leaga este una frumoasa, sincera, ca un vis frumos si cald de primavara.

Fecioara

Totul incepe atat de brusc si neasteptat incat nici tie nu-ti vine sa crezi. Multi dintre nativii Fecioara isi vor cunoaste sufletul pereche in aceasta primavara prin intermediul domeniului profesional si al conexiunilor care se leaga la locul de munca. Desi atractia va fi una puternica si intensa la inceput, iar sentimentele ravasitoare, incet incet pasiunea inceputului va evolua frumos si se va transforma in sentimente stabile, calme si aducatoare de armonie si liniste. Pare parea surprinzator, insa dupa numai cateva luni de relatie va vedeti alaturi unul de celalalti pentru tot restul vietii, va ganditi la casatorie si faceti impreuna planuri de viitor. Partenerul tau este o persoana interesanta si independenta, insa dornica sa isi asume angajementul fata de tine si sa intemeiati impreuna o familie.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sagetator

Da. Stiu ca aveai alte planuri pentru aceasta primavara si dragostea nu prea se incadreaza in agenda ta de lucru, insa nu ai nici cum si nici unde sa fugi de sageata lui Cupidon. Ridica-ti ochii, priveste-l drept in ochi pe cel care te va cuceri iremediabil cu felul lui de a fi si permite-ti tie insati s ail Chiar daca iti simti oarecum amenintata independenta, relatia care se poate innoda in primavara lui 2014 are toate sansele sa se transforme in relatia vietii tale. Nu o trata cu superficialitate, ci trateaz-o ca si cum ti s-ar fi dat sansa vietii tale. Cupidon stie bine ce face… Bucura-te de dragostea ta frumoasa si traiesti totul la intensitate maxima. Cele mai frumoase zile pentru tine in dragoste sunt zilele de 30 martie – 15 aprilie, dar si zilele de 1-8 mai. Vei avea parte de tot tacamul in dragoste: surprize, gesturi frumoase, declaratii, cadouri.

Foto homepage: Inima sagetata, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri