Primavara este un timp al renasterii si al bucuriei dedicat tuturor. Este un moment cand trebuie sa simtim plenitudinea naturii si sa ne lasam cuprinsi de vraja sa. Trei zodii sunt insa favorizate de astre in Primavara lui 2014, simtind mai acut forta si magia schimbarii.

Varsator

Foto Shutterstock.com, Varsator, zodiac, horoscop

Primavara aceasta este un timp frumos pentru un nou inceput, pentru planuri marete pe care le poti in sfarsit materializa.

Marte este in Gemeni, ceea ce iti aduce o influenta pozitiva si te ajuta sa fructifici toate eforturile, in urmatoarele luni. Nativii din Zodia Varsator vor fi intreprinzatori si plini de creativitate, cu multa energie la serviciu, dar si acasa. Originalitatea si vitalitatea isi fac simtite prezenta si in cadrul relatiei de cuplu, ceea ce evident, aduce mult farmec iubirii daca si partenerul este receptiv la aceasta dinamica interioara ce va cuprinde.

Dragostea se manifesta la cote inalte in cazul varsatorilor, primavara aceasta! E timpul pentru bucurie. Venus, Mercur si Marte va poarta pe culmi inalte, iubirea straluceste mai ales in luna Aprilie. Trebuie insa sa nu uitati ca, din cand in cand sa va readuceti cu picioarele pe pamant. Varsatorii au tendinta ca, atunci cand sunt cuprinsi de o energie vitala foarte puternica, sa se lase dusi de val prea usor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri