14 Februarie 2014 publicat în Horoscop 508 share-uri

Cine sunt acei nativi ai zodiacului care nu accepta alta varianta decat SUCCESUL? Cine sunt aceia care iubesc provocarile, sa fie in centrul atentiei si sa isi atinga obiectivele?

3. LEU

Zodia Leu este guvernata de cel mai important astru din Sistemul nostru Solar – de Soare! Nu este de mirare ca nativii din Zodia Leului sunt caracterizati de forta interioara, determinare si capacitatea de a iesi invingatori din orice situatie. Emana o stralucire unica si nu se lasa batuti, orice ar fi. Nativii din zodia Leu sunt obisnuiti sa fie in centrul atentiei si le vine foarte bine de altfel, aceasta ipostaza.

Ceea ce ii diferentiaza de celelalte zodii „puternice” este faptul ca leii manifesta si o mare capacitate de a empatiza, de a intelege si nevoile celorlalti, aratandu-le consideratie. Iar aceasta, este poate, cel mai adevarat semn al Puterii – puterea interioara de a-i vedea pe ceilalti din prisma individualitatii lor si de a-i valoriza si respecta.

Nu este de mirare ca cei din Zodia Leu sunt cel mai tare atrasi de nativi din Zodia Berbec. Au nevoie de aceeasi maniera de exprimare, au nevoie sa fie intelesi si stimulati in adevartul sens al cuvantului.
Leul este Regele, in adevaratul sens al cuvantului. El va iesi in evidenta in orice circumstanta si va reusi sa depaseasca problemele din viata sa, cu fruntea sus!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sursa pentru imaginile din interior: Shutterstock.com; zodiac, horoscop


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri